Gå till innehåll
Uppsala Ponnyklubb
Uppsala Ponnyklubb

Vinnare championat 2022 - Working Equitation

2022 har nått sitt slut och det är dags att summera vårt tävlingschampionat. Vi har i år vinnare i tre grenar och vi kommer presentera varje vinnare för sig. Vinnarna kommer få motta pris på vår tävlings kick off i februari. Vi avslutar med att presentera vinnaren i Working Equitation.

Vinnare i UPKs working equitation championat är Siri Andersson!
Siri är 14 år och har under året haft stora framgångar på både dressyr och WE banorna. Hon har under året tävlat fyra hästar och placerat sig på olika tävlingar med samtliga.
Här nedan berättar Siri och mamma Karin om alla fina hästar:

I början på 2022 lyckades Siri och Bis kvala till SM i dressyr på Strömsholm som gick i juni, cool att få rida på stora banan med mycket publik! De kom 7:a totalt och fick en fin deltagarrosett. Under hösten deltog de två omgångar i UPKs div 2 dressyr lag och tog individuella placeringar. Siri har Bis på foder och hon ägs av Ann-Margret Karlström. Målet för 2023 är Msv:B1.

Doctor Foxx är en hingst som tidigare tävlat hoppning på högsta nivå. Hösten 2022 gjorde han sina första dressyrstarter med Siri i division 4 laget med väldigt fina procent. De vann alla starter individuellt och laget vann två omgångar och totalt. Foxxen ägs av Anne Engqvist och Ulf Juhlin som också är uppfödare.

Moonlight Shadow, den fantastiska ponnyn som bara vägrar gå i pension! 25 år ung och visar var skåpet ska stå. Vinner alla sina starter i WE 2022 och blir tillsammans med Siri även Riksmästare för juniorer. Moonlight Shadow ägs av Anna Nyholm och är på foder hos Siri sedan några år. Siri har själv utbildat henne i WE med hjälp av Ulrika Pernler.

Sist men inte minst, ponnyhingsten Näsvisen RP 201. Samma ägare och uppfödare som Doctor Foxx. Har tidigare tävlat hoppning men utbildas nu i WE av Siri. De har gjort tre starter ihop och tagit en vinst och en andraplats i LB och kvalat till WE-riks 2023.

Vi säger stort grattis till Siri och önskar henne all lycka till på framtida tävlingar!Publicerad: 2023-01-08

Senast uppdaterad: 2023-01-08

Författare: Linda Bergman

Sponsorer

Besöksadress

Vaksala-Lunda 33
754 73 Uppsala

Postadress

Vaksala-Lunda 33
754 73 Uppsala

Kontakta oss

018- 31 71 03
upk@uppsalaponnyklubb.se

Bankgiro
798-7365