Gå till innehåll
Uppsala Ponnyklubb
Uppsala Ponnyklubb

Är du vår nya kollega?!

Vår kollega Emil ska bege sig ut i "stora vida världen" för att skapa sig nya erfarenheter och lärdomar. Vi letar därför efter dig som vill jobba ihop med oss på Uppsala Ponnyklubb.

UPK är ideell förening strax utanför Uppsala. Vi har ca 850 medlemmar, varav ca 200 medlemmar med egen häst. Vi har ca 600 uppsittningar per vecka i ridskoleverksamheten och totalt ca 30-35 000 ridtimmar per år. Vi har ca 43 skolhästar samt 12 inackorderingar.

Våra elever är i åldern 7 - 70 +, allt från nybörjare som är i början av sin häst och ryttarkarriär till elever som ridit ”hela sitt liv”.

Varje år anordnar vi ca ca 40 st klubbtävlingar, PaJ/PaR/PaWE, samt lokala/regionala tävlingar i dressyr, hoppning och WE.

Barn och ungdomsverksamheten ligger oss varmt om hjärtat och är grundstommen i hela vår verksamhet! Såväl under terminerna som på alla skollov har vi självklart ett gäng extra aktiviteter, såväl avsuttna som uppsuttna.

Vi söker nu dig som vill bli en del av vår verksamhet och personalgrupp och trivs med att jobba med alla uppgifter förekommande på ridskola.

Tjänsten är idag på ca 50% stalltjänst , hästskötsel, anläggningsskötsel, inköp osv

Tjänsten går att kombinera med lektionsundervisning några timmar per vecka.

Är du en driven person som gillar att jobba med olika projekt så går det också att plussa på ytterligare timmar.

Vi befinner oss i ett spännande skede då kommunen kommer att lösa in vår anläggning som idag ägs av föreningen. Anläggningen kommer att renoveras och moderniseras och förhoppningsvis även byggas ut.

Så du som får jobbet kommer vara med om en rolig resa och vara en del av UPK´s framtid i en modern ridanläggning!

Vi vill att du i din yrkesroll är noggrann, strukturerad och alltid sätter hästarnas välbefinnande i första rummet. Säkerhet är ett av dina ledord vid all hästhantering och undervisning.

Du ska tycka om att jobba med hästar och människor. Du trivs med att hålla ett bra tempo, vara flexibel och du har förmågan att både kunna arbeta självständigt som i grupp. Ansvar och stolthet över dina arbetsuppgifters utförande är en självklarhet. Du är också lösningsorienterad och gillar att ta dig an nya uppgifter och tillsammans med dina kollegor utveckla verksamheten.

Vi sätter ett stort värde vid personlig lämplighet och ser tidigare erfarenhet från ridskola samt adekvat utbildning för jobbet som meriterande.

Schemaläggning vardagar dagtid och kväll, samt vissa helger.

Kontaktperson: Gabriella Pernler, Ridskolechef upk@uppsalaponnyklubb.se 0706 281294

Ansökan i form av ett personligt brev samt CV med referenser skickas till upk@uppsalaponnyklubb.se

Vi kallar fortlöpande till intervjuer när ansökningarna kommer in och tillsätter tjänsten när vi hittar rätt person.

Vi ser fram emot din ansökan och kanske just du blir vår nya kollega

Poppe

Publicerad: 2023-01-12

Senast uppdaterad: 2023-01-12

Författare: Gabriella Pernler

Sponsorer

Besöksadress

Vaksala-Lunda 33
754 73 Uppsala

Postadress

Vaksala-Lunda 33
754 73 Uppsala

Kontakta oss

018- 31 71 03
upk@uppsalaponnyklubb.se

Bankgiro
798-7365