Gå till innehåll
Uppsala Ponnyklubb
Uppsala Ponnyklubb

Vi på UPK söker en timanställd ridlärare!

Välkommen till vårt härliga team av hästar, ridlärare, elever och medlemmar

Uteritt

Vi på UPK söker en timanställd Ridlärarkollega som antingen vill jobba och ha fasta lektioner 1-2 dagar/vecka (em/kväll/helg) alternativt har möjlighet att gå in och vikariera vid behov.

Vi har i dagsläget ca 68 lektioner/vecka och ca 600 elever som rider i våra ordinarie grupper. Våra elever är i ålder 7-70+, nybörjare till ryttare med lång erfarenhet.

Älskar du hästar, elever, undervisning, gemenskap och en härlig arbetsmiljö? Brinner du för att dela med dig av din kunskap och ge eleverna en rolig och lärorik lektion ?

Då kan du vara vår nya ridlärare!

Vi vill att du i din yrkesroll är noggrann, strukturerad och alltid sätter hästarnas välbefinnande i första rummet. Säkerhet är ett av dina ledord vid all hästhantering och undervisning.

Du ska tycka om att jobba med hästar och människor. Du trivs med att hålla ett bra tempo, vara flexibel och du har förmågan att både kunna arbeta självständigt som i grupp. Ansvar och stolthet över dina arbetsuppgifters utförande är en självklarhet. Du är också lösningsorienterad och gillar att ta dig an nya uppgifter och tillsammans med dina kollegor utveckla verksamheten.

Vi sätter ett stort värde vid personlig lämplighet och ser tidigare erfarenhet från ridskola samt adekvat utbildning för jobbet som meriterande.

Kontaktperson: Gabriella Pernler, Ridskolechef upk@uppsalaponnyklubb.se 0706 281294

Ansökan i form av ett personligt brev samt CV med referenser skickas till upk@uppsalaponnyklubb.se

Vi ser fram emot din ansökan och kanske just du blir vår nya kollega

Publicerad: 2023-03-30

Senast uppdaterad: 2023-03-30

Författare: Gabriella Pernler

Sponsorer

Besöksadress

Vaksala-Lunda 33
754 73 Uppsala

Postadress

Vaksala-Lunda 33
754 73 Uppsala

Kontakta oss

018- 31 71 03
upk@uppsalaponnyklubb.se

Bankgiro
798-7365