Gå till innehåll
Uppsala Ponnyklubb
Uppsala Ponnyklubb

Anmälan öppen till Drop in, Veterangruppen och Elevens val!

Hej i sommarvärmen!

Nu öppnar vi upp anmälan till flera av höstens roliga ridtillfällen.

Drop in grupp – Fredagar 15.30. Öppet för seniorer från nivå 6 och ekipage med egen häst. Passar dig som vill rida en extra gång i veckan ibland. Anmälan sker via Hippocrates. Läs mer om respektive tillfälle på hemsidan under fliken Drop in lektioner.

Veterangruppen – Varannan fredag 12.30. Gruppen för dig som är 60 + och vill rida på dagtid. Du väljer själv vilka datum du bokar in dig på. Anmälan sker via Hippocrates. Läs mer om aktiviteten på hemsidan under fliken Veterangruppen.

Elevens val – Tisdagar 15.30 och fredagar 14.30. Öppet för både medlemmar och icke medlemmar. Du väljer själv om din lektion ska vara öppen för andra eller om du vill rida själv, samt om det ska vara dressyr, hoppning eller WE. Anmälan sker via mejl. Läs mer om aktiviteten på hemsidan under fliken Elevens val.

Varmt välkomna till en hästig höst på UPK! Frågor? Mejla upk@uppsalaponnyklubb.se

Publicerad: 2023-06-29

Senast uppdaterad: 2023-06-29

Författare: Gabriella Pernler

Sponsorer

Besöksadress

Vaksala-Lunda 33
754 73 Uppsala

Postadress

Vaksala-Lunda 33
754 73 Uppsala

Kontakta oss

018- 31 71 03
upk@uppsalaponnyklubb.se

Bankgiro
798-7365