Gå till innehåll
Uppsala Ponnyklubb
Uppsala Ponnyklubb

Hovslagare sökes till våra fina skolhästar!

Vi söker en ny samarbetspartner som vill göra allt för att våra fina skolhästar ska få bästa, möjliga hovvård

Vår nuvarande hovslagare Christina Törnros Länk till annan webbplats. kommer att sluta hos oss efter att ha varit "vår" hovslagare under nästan 22 år. Tina kommer bara ta emot kunder hemma på sin egen gård framöver, i sin egen smedja för att kunna styra sina resor och arbetstider helt själv. Vi är enormt glada och tacksamma över att ha fått ha Tina hos oss i alla dessa år och förstår hennes beslut.

Är du vår nya hovslagare??

Vi har ca 40-42 skolhästar, kat C - stor häst. De flesta har bara skor på framhovarna, ibland har några bakskor och ett fåtal går barfota runt om. De ligger på schema och skos med intervall om 5-8 veckor utifrån individ.

Du som hovslagare jobbar nära vår Stallchef Erica Karlbom Åberg när det gäller våra skolhästars skoning så ni är ett team som tillsammans fixar ett bra upplägg, där även jag som Verksamhetschef, Gabriella Pernler Länk till annan webbplats. finns tillgänglig.

Vi har en stor och bra hovslagarplats , med gummimatta och bra belysning, hästarna kan stå och äta hösilage medan de blir skodda. Hästarna är alltid inne när du kommer, rena och torra om hovarna samt att vi har personal i tjänst som är behjälplig när det behövs.Du har tillgång till vårt personalkök, toaletter. omklädningsrum och dusch.

Tina har kommit till oss 2 förmiddagar i veckan för det mesta, men det går också att lägga som en heldag.

Mejla oss på upk@uppsalaponnyklubb.se och berätta mer om dig själv, din utbildning, ålder, erfarenhet, prislista etc så kommer vi att återkoppla till dig!

Dela gärna detta meddelande!

skor

Publicerad: 2023-08-28

Senast uppdaterad: 2023-08-28

Författare: Gabriella Pernler

Sponsorer

Besöksadress

Vaksala-Lunda 33
754 73 Uppsala

Postadress

Vaksala-Lunda 33
754 73 Uppsala

Kontakta oss

018- 31 71 03
upk@uppsalaponnyklubb.se

Bankgiro
798-7365