Gå till innehåll
Uppsala Ponnyklubb
Uppsala Ponnyklubb

Championatsvinnare 2023 dressyr

Nu är 2023 slut och därmed är vårt tävlingschampionat avgjort!

Under året har alla licensierade tävlingsekipage kunnat skicka in sina poäng efter tävlingar. Vinnarna i championatet kommer få sina priser på vår tävlings Kick Off i februari. Innan detta vill vi uppmärksamma våra vinnare och deras prestationer. Vi kommer presentera en vinnare i taget och nu har turen kommit till en av två (!) vinnare i dressyr.

I år delar två ekipage på vinsten i dressyrchampionatet efter att ha samlat ihop exakt lika många poäng. En av vinnarna är Ida Askvid tillsammans med Iron Man. Ida har under året gjort sin första tävlingssäsong för UPK och de har tävlat både hoppning och dressyr med massor av vinster och placeringar.

Ida har själv skrivit några rader om sin Iron Man:

”Iron Man eller Lillen som han kallas, är en Svensk Ridponny e. De Goete Ree Metall. Jag har ägt honom sedan slutet av februari 2023. Han är en ponny med ett hjärta av guld, ett riktigt lyckopiller med en underbar personlighet. Han ställer alltid upp och gör sitt bästa oavsett om det är på dressyr-, hopp- eller terrängbanan. Han är en riktig drömponny! Vi har i år tävlat både dressyr och hoppning med fina resultat.”

Stort GRATTIS till Ida och lycka till på tävlingsbanorna 2024!

 

Publicerad: 2024-01-15

Senast uppdaterad: 2024-01-15

Författare: Linda Bergman

Sponsorer

Besöksadress

Vaksala-Lunda 33
754 73 Uppsala

Postadress

Vaksala-Lunda 33
754 73 Uppsala

Kontakta oss

018- 31 71 03
upk@uppsalaponnyklubb.se

Bankgiro
798-7365