Gå till innehåll
Uppsala Ponnyklubb
Uppsala Ponnyklubb

Anmälan till höstterminen är öppen!

Elever som rider under vårterminen hos oss på UPK anmäler via sin elevportal i Hippocrates. Nya elever gör en intresseanmälan via upk@uppsalaponnyklubb.se

Nu är anmälan till höstterminen öppen och du skall tacka JA till din/a plats/er senast den 15 maj!

När du loggar in på din elevportal nästa gång kommer du behöva godkänna avtalet på nytt.
Vi uppmanar er att läsa igenom avtalet noga då ni där har all information gällande anmälan, avanmälan, byte av grupp, betalning osv

Vi har mejlat alla våra medlemmar och bifogat nformation gällande anmälan för höstterminen, betalningsdatum, delbetalning och vi har också lagt till information om våra nivåindelningar då vi av erfarenhet vet att vi får många frågor om nivåerna i samband med anmälan till ny termin.

När ni anmäler er till höstterminen så kommer det stå vårterminens nivå på gruppen. Om gruppen kommer byta nivå till nästa termin så kommer er ridlärare meddela detta mot slutet av vårterminen.

När du läser vår information om våra nivåindelningar så kommer du att se vårt upplägg och att man inte byter nivå varje termin, utan man rider flera terminer på varje nivå men lär sig såklart nya saker allteftersom man har befäst tidigare kunskaper och är redo för nya kunskaper.

Om du vill delbetala din kursavgift, se till att kryssa i den rutan innan du tackar ja till höstterminen. Du går in på inställningar och kryssar i rutan Delbetalning och sparar detta. Vill du ha hjälp så mejlar du oss så fixar vi. Du som redan har delbetalning på dina fakturor behöver inte kryssa i rutan utan det löper på automatiskt.

Vill du få hela din faktura redan nu för att kunna dela upp kursavgiften på flera tillfällen så mejlar du oss så löser vi det.

Frågor/hjälp med anmälan sker som vanligt till upk@uppsalaponnyklubb.se alternativt via meddelandefunktionen i Hippocrates.

Publicerad: 2024-04-16

Senast uppdaterad: 2024-04-16

Författare: Gabriella Pernler

Sponsorer

Besöksadress

Vaksala-Lunda 33
754 73 Uppsala

Postadress

Vaksala-Lunda 33
754 73 Uppsala

Kontakta oss

018- 31 71 03
upk@uppsalaponnyklubb.se

Bankgiro
798-7365