Gå till innehåll
Uppsala Ponnyklubb
Uppsala Ponnyklubb

Championatsvinnare 2023 dressyr

Nu är 2023 slut och därmed är vårt tävlingschampionat avgjort!

Under året har alla licensierade tävlingsekipage kunnat skicka in sina poäng efter tävlingar. Vinnarna i championatet kommer få sina priser på vår tävlings Kick Off i februari. Innan detta vill vi uppmärksamma våra vinnare och deras prestationer. Vi kommer presentera en vinnare i taget och nu har turen kommit till den andra av två (!) vinnare i dressyr.

I år delar två ekipage på vinsten i dressyrchampionatet efter att ha samlat ihop exakt lika många poäng. Vi har tidigare presenterat den ena vinnaren Ida Askvid, och nu har turen kommit till Lotta Lindahl! Lotta tävlar med sin storhäst The Heat KLT. Ekipaget har under året haft fina framgångar på dressyrbanan och deltagit i klubben lag i allsvenskan.

Lotta har själv skrivit några rader om sin häst:

”Lotta och The Heat KLT, kallas Lillan till vardags, har varit ett ekipage 1,5 år nu. Lillan är e. Touchdown (Patrik Kittels häst) 7 år gammal och har haft två föl. Lillan har haft en väldigt bra säsong med många segrar samt vinst med laget i både div 3 och div 2. Vi tränar för Ulrika Pernler som vi fått hjälp av från start, med sin otroliga kompetens. Lillan är en fantastisk individ som tror gott om alla och alltid är snäll, vi har lika roligt på banan som ute i skogen! Vi på Stall Lilla Bärsta ser fram emot en härlig resa med Lillan”

Stort GRATTIS till Lotta och lycka till på tävlingsbanorna 2024!

 

Text

Publicerad: 2024-01-15

Senast uppdaterad: 2024-01-15

Författare: Linda Bergman

Sponsorer

Besöksadress

Vaksala-Lunda 33
754 73 Uppsala

Postadress

Vaksala-Lunda 33
754 73 Uppsala

Kontakta oss

018- 31 71 03
upk@uppsalaponnyklubb.se

Bankgiro
798-7365