Gå till innehåll
Uppsala Ponnyklubb
Uppsala Ponnyklubb

Betalningsinfo nya elever vt-23

Betalningsinformation Nya elever, våren 2023 – 2 januari tom 11 juni

NYA elever bokar sin plats via upk@uppsalaponnyklubb.se 

Nedan hittar du info om vårterminens priser, regler för anmälan, avanmälan och betalningsdatum mm

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss via upk@uppsalaponnyklubb.se 

När du har anmält dig och fått bekräftelse på bokad plats så kommer vi att skapa ett konto åt dig. Vi rekommenderar att du noga läser igenom avtalet som du måste godkänna första gången du loggar in på din elevportal, avtalet hittar du sen allt under inställningar i din elevportal, i avtalet finns det mkt ”matnyttig” info om våra regler och rutiner för anmälan, avanmälan, betalning, igenridning och klädsel mm.

Vi vill också informera om möjligheten att delbetala din/er kursavgift, säg till om detta i samband med att du mejlar oss och bokar din plats!

PRISLISTA VÅRTERMINEN 2023

23 Ridlektioner, 2 januari – 11 juni

Junior, född 2005 el senare           4 945 kronor (215 kr/lektion)

Senior, född 2004 el tidigare        5 750 kronor (250 kr/lektion)

Tillägg liten grupp (6 elever) senior 85 kronor per lektion     
Tillägg liten grupp, träningselever, 60 kronor per lektion      

Vi har valt att inte höja våra lektionspriser inför vårterminen trots att vi som förening har stora kostnadsökningar att vänta oss för el, bränsle, foder med mera.

Anledningen till att vi valt att inte höja lektionspriserna är att vi är fullt medvetna om det oroliga världsläget och de rejält ökade kostnaderna för hushållen i Sverige. Vi hoppas att vi genom vårt val kan hjälpa till så att så många som möjligt av våra medlemmar därmed kan fortsätta med sin idrott. Kom ihåg att ni alltid  kan kontakta oss om ni vill dela upp er kursavgift ytterligare eller flytta fram ett betalningsdatum.

Kursavgifterna faktureras via den mejl ni har angett på ert Hippocrateskonto och önskar du pappersfaktura så kan du kryssa i det på din portal vid inställningar.

Du ser också din ekonomi och dina fakturor via din elevportal. Viktigt att ni skriver i det OCR-numret som står på fakturan vid inbetalning så underlättar det vårt arbete väsentligt. Om du har flera fakturor, gör varje inbetalning separat med sitt unika OCR-nummer. Slå ej ihop flera fakturor på en gemensam inbetalning, tack! 

Påminnelseavgift: Om betalningen inte har inkommit i tid och vi måste skicka ut en påminnelse tar vi ut en påminnelseavgift om 100 kronor/påminnelse. Påminnelseavgiften kommer att läggas på nästa faktura som vi skickar till dig/er.  Kom ihåg att ni alltid kan kontakta oss om ni önskar dela upp resterande betalning ytterligare så hittar vi en lösning tillsammans.

Anmälan är bindande och vi har följande regler vid avanmälan av plats:

Avanmälan av plats! När du har tackat ja till en plats via mejl och fått ett mejl från oss som bekräftar din bokning så är platsen bokad och anmälan bindande.  

Avbokning av plats skall ske via upk@uppsalaponnyklubb.se senast 30 dagar före terminsstarten. Vårterminen startar måndag vecka 1 och höstterminen startar måndag vecka 32.
Vid senare avanmälan så är du betalningsskyldig för hela terminen, detta gäller oavsett anledning för avanmälan. Du har möjlighet att själv sälja din plats, se nedan.

Bokningsavgiften (som är en del av kursavgiften) måste du betala även om du avbokar inom utsatt tid.

Betalningsdatum vårterminen 2023
 Alla fakturor skall betalas inom 30 dagar från det att de är utskickade.

Bokningsavgift, 500 kronor – Så snart du har tackat JA till en plats och vi skapat ert konto så skickas fakturan på bokningsavgiften till dig via din angivna mejl.

Slutet av december – resterande kursavgift, faktura skickas ut ca 30 dagar innan

Vid delbetalning:
Bokningsavgift, 500 kronor – Så snart du har tackat JA till en plats och vi skapat ert konto så skickas fakturan på bokningsavgiften till dig via din angivna mejl.

Slutet av december - delbetalning 1, faktura skickas ca 30 dagar innan

slutet av januari - delbetalning 2, faktura skickas ca 30 dagar innan

slutet av februari - delbetalning 3, faktura skickas ca 30 dagar innan

Medlemsavgift 2023
Medlemsavgiften faktureras i början av januari 2023

I medlemsavgiften ingår försäkringar hos Riksidrottsförbundet och Folksam samt att klubben betalar medlemsavgift till Upplands Ridsportförbund och Svenska Ridsportförbundet. Vi är därmed anslutna till SvRF vilket garanterar kvalitet på hästar, personal och anläggning. Medlemsavgiften är obligatorisk.

Junior 250 kronor               Senior 300 kronor

Publicerad: 2022-10-16

Senast uppdaterad: 2022-11-13

Författare: Ulrika Pernler

Sponsorer

Besöksadress

Vaksala-Lunda 33
755 94 Uppsala

Postadress

Vaksala-Lunda 33
754 73 Uppsala

Kontakta oss

018- 31 71 03
upk@uppsalaponnyklubb.se

Bankgiro
798-7365