Gå till innehåll
Uppsala Ponnyklubb
Uppsala Ponnyklubb

Betalningsinformation NYA elever, höstterminen 2023 – 6 augusti tom 23 december

NYA elever bokar sin plats via upk@uppsalaponnyklubb.se

Nedan hittar du info om höstterminens priser, regler för anmälan, avanmälan och betalningsdatum mm

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss via upk@uppsalaponnyklubb.se

När du har anmält dig och fått bekräftelse på bokad plats så kommer vi att skapa ett konto åt dig i vårt administrativa system Hippocrates Academy . Inför varje termin så behöver du som målsman/elev hos oss godkänna avtalet på nytt vid din nästkommande inloggning på kontot. Vi gör detta för att vi rekommenderar att du/ni läser igenom avtalet som du hittar under inställningar i din elevportal, där hittar du all information om våra regler och rutiner för anmälan, avanmälan, betalning, igenridning, klädsel och stallregler.
När du godkänner avtalet så godkänner du samtidigt alla våra regler som finns i avtalet och är därmed bunden till att följa det.

Vi vill också informera om möjligheten att delbetala din/er kursavgift, säg till om detta i samband med att du mejlar oss och bokar din plats!

PRISLISTA HÖSTTERMINEN 2023

20 Ridlektioner, söndag 6 augusti tom lördag 23 december

Junior, född 2005 el senare 4 500 kronor (225 kr/lektion)

Senior, född 2004 el tidigare 5 300 kronor (265 kr/lektion)

Tillägg liten grupp (6 elever) senior 90 kronor per lektion träningselever, 60 kronor per lektion

Kursavgifterna faktureras via den mejl ni har angett på ert Hippocrateskonto och önskar du pappersfaktura så kan du kryssa i det på din portal vid inställningar.

Du ser också din ekonomi och dina fakturor via din elevportal.

Viktigt att ni skriver i det OCR-numret som står på fakturan vid inbetalning så underlättar det vårt arbete väsentligt. Om du har flera fakturor, gör varje inbetalning separat med sitt unika OCR-nummer. Slå ej ihop flera fakturor på en gemensam inbetalning, tack!

Påminnelseavgift: Om betalningen inte har inkommit i tid och vi måste skicka ut en påminnelse tar vi ut en påminnelseavgift om 100 kronor/påminnelse. Påminnelseavgiften kommer att läggas på nästa faktura som vi skickar till dig/er. Kom ihåg att ni alltid kan kontakta oss om ni önskar dela upp resterande betalning ytterligare så hittar vi en lösning tillsammans.

,Anmälan är bindande och vi har följande regler vid avanmälan av plats:

Avanmälan av plats! När du har tackat ja till en plats via mejl och fått ett mejl från oss som bekräftar din bokning så är platsen bokad och anmälan bindande.

Avbokning av plats skall ske via upk@uppsalaponnyklubb.se senast 30 dagar före terminsstarten. Vårterminen startar måndag vecka 1 och höstterminen startar söndag vecka 31
Vid senare avanmälan så är du betalningsskyldig för hela terminen, detta gäller oavsett anledning för avanmälan. Du har möjlighet att själv sälja din plats, se nedan.

Bokningsavgiften (som är en del av kursavgiften) måste du betala även om du avbokar inom utsatt tid.

Betalningsdatum höstterminen 2023
Alla fakturor skall betalas inom 30 dagar från det att de är utskickade.

Bokningsavgift, 500 kronor – Så snart du har tackat JA till en plats och vi skapat ert konto så skickas fakturan på bokningsavgiften samt medlemsavgiften till dig via din angivna mejl.

Slutet av augusti – resterande kursavgift, faktura skickas ut ca 30 dagar innan

Vid delbetalning:
Bokningsavgift, 500 kronor – Så snart du har tackat JA till en plats och vi skapat ert konto så skickas fakturan på bokningsavgiften till dig via din angivna mejl.
Slutet av augusti 2023 - delbetalning 1, faktura skickas ca 30 dagar innan
Slutet av september 2023 - delbetalning 2, faktura skickas ca 30 dagar innan
Slutet av oktober 2023 - delbetalning 3, faktura skickas ca 30 dagar innan

Medlemsavgift 2023
Medlemsavgiften faktureras samtidigt som bokningsavgiften.

I medlemsavgiften ingår försäkringar hos Riksidrottsförbundet och Folksam samt att klubben betalar medlemsavgift till Upplands Ridsportförbund och Svenska Ridsportförbundet. Vi är därmed anslutna till SvRF vilket garanterar kvalitet på hästar, personal och anläggning. Medlemsavgiften är obligatorisk.

Junior 250 kronor Senior 300 kronor

 

Frits

Publicerad: 2023-04-28

Senast uppdaterad: 2023-04-28

Författare: Gabriella Pernler

Sponsorer

Besöksadress

Vaksala-Lunda 33
754 73 Uppsala

Postadress

Vaksala-Lunda 33
754 73 Uppsala

Kontakta oss

018- 31 71 03
upk@uppsalaponnyklubb.se

Bankgiro
798-7365