Gå till innehåll
Uppsala Ponnyklubb
Uppsala Ponnyklubb

Pay and jump/ride/we

Vi på Uppsala Ponnyklubb arrangerar varje år ca 25 stycken Pay& Jump/Ride/WE. Bakgrunden till detta är att vi vill ge våra egna ekipage samt alla andra ekipage runt om i Uppland och närliggande distrikt möjlighet att ”träna på att tävla”. Vid dessa arrangemang så kan alla träna på sin nivå, alla är välkomna, oavsett ålder (häst måste dock vara minst 4 år och får ej vara triangelmärkt), ras, inriktning eller förkunskaper. Man behöver inte vara medlem i UPK för att delta.

Vi har alltid en ansvarig ridlärare på plats på banan i hoppningen och WE, samt att det är en av våra ridlärare som dömer vid dressyren.

När det är årstid och väder så rider vi utomhus, undantaget dressyren som alltid går inomhus för att minska förarbetet med att bygga upp dressyrbanan.

Datum för dessa arrangemang läggs ut fortlöpande under Tävlingsterminen och där hittar du också inbjudan till respektive datum med tydlig info om anmälan, avanmäla, tider, kostander mm

Utöver dessa tillfällen arrangerar vi ca 15 stycken klubbtävlingar under perioden oktober-mars. Vid dessa krävs dock medlemskap i UPK för att delta. Du hittar mer info om datum i tävlingsterminen, och reglerna för de olika disciplinerna hittar du under fliken tävling.

Du vet väl att du kan betala med swish på våra pay and jump/ride och WE? 

Läs mer om våran swish här! Pdf, 148.8 kB.

Varmt välkommen till oss på UPK för att träna på att tävla!

Publicerad: 2022-11-04

Senast uppdaterad: 2022-11-13

Författare: Ulrika Pernler

Sponsorer

Besöksadress

Vaksala-Lunda 33
754 73 Uppsala

Postadress

Vaksala-Lunda 33
754 73 Uppsala

Kontakta oss

018- 31 71 03
upk@uppsalaponnyklubb.se

Bankgiro
798-7365