Gå till innehåll
Uppsala Ponnyklubb
Uppsala Ponnyklubb

Lov, lägerverksamhet

I samband med skollov så arrangerar vi en mängd olika aktiviteter, kurser och träningstävlingar.

Nedan så hittar du ett axplock över hur de olika lovverksamheterna kan se ut. I god tid inför respektive skollov så kommer det sedan ut tydlig information över vilka läger och kurser som kommer att arrangeras och from vilka nivåer man kan vara med. All vår verksamhet är öppen för deltagare med egen häst. Elever som rider på annan ridskola är också välkomna att anmäla i mån av plats, de elever som rider på UPK har förtur att anmäla tom ett visst datum.

Höstlov/Sportlov/Påsklov – Ordinarie lektionsverksamhet pågår som vanligt. Utöver detta arrangerar vi dagridläger, skötarkurser, stallfritids och pay and jump.

Jullov – En veckas uppehåll i den ordinarie lektionsverksamheten. Här arrangerar vi jullovslektioner i dressyr, hoppning och WE. Samt dagridläger första veckan i januari.

Sommarlov – Åtta veckors uppehåll i den ordinarie lektionsverksamheten. Under sex till sju av dessa veckor arrangerar vi ett tjugotal olika ridläger för såväl barn som vuxna, samt strölektioner, uthyrning och inte minst ett femtontal Pay and Jump/Ride/WE.

En bild

Publicerad: 2022-10-23

Senast uppdaterad: 2023-12-28

Författare: Ulrika Pernler

Sponsorer

Besöksadress

Vaksala-Lunda 33
754 73 Uppsala

Postadress

Vaksala-Lunda 33
754 73 Uppsala

Kontakta oss

018- 31 71 03
upk@uppsalaponnyklubb.se

Bankgiro
798-7365